Marleen van Koeveringe

Haptotherapie & Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding

Workshops Haptonomie

Al een aantal jaren geef ik cursussen, lezingen, workshops en trainingen m.b.t. de haptonomie, o.a. voor collega's, huisartsen, kraamverzorgsters, verloskundigen, en anderen.
Meestal op verzoek, en op maat.

Welkom op de website van Marleen van Koeveringe

 

Als je je ziek voelt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af. Ziekte kan ook een signaal zijn om wat aan jezelf te doen. Zo kan een klacht inzicht en mogelijkheid tot groei geven. Wanneer er geen balans bestaat tussen je gevoel en verstand, tussen wat je moet of wilt en dat wat je kan, kunnen klachten ontstaan van lichamelijke of psychische aard. Iedereen reageert hier op zijn eigen unieke manier op.

 

In Alkmaar vlakbij het centrum

In een hele rustige straat met voldoende gratis parkeerruimte, vlak bij het centrum van Alkmaar en toch ook vlak bij de ringweg, bevindt zich de Praktijk voor Haptotherapie en Haptonomische (Pre en Postnatale) Zwangerschapsbegeleiding. Ik ben ben erkend GZ-Haptotherapeut, lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten (VVH) en lid van de Vereniging VHZB, Vereniging voor Zwangerschapsbegeleiders en Haptonomische pré- en postnatale Ouders- en kindbegeleiding.

 

Meer informatie?

Graag nodig ik je uit om op deze website te lezen over het aanbod in mijn praktijk. Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Je kunt mij uiteraard even bellen of mailen . Ook wanneer je twijfelt of mijn manier van begeleiden bij je past, kun je altijd contact opnemen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden.